Κατακόρυφες Περσίδες Ξύλου & Αλουμινίου

Η συλλογή κατακόρυφων περσίδων διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, υλικών αλλά και συνδυασμών συστημάτων προσδίδοντάς στον χώρο μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αίσθηση αφαιρετικής πολυτέλειας.

Ιδανικές για μπαλκονόπορτες και μεγάλα παράθυρα.

Διατίθενται σε διαστάσεις 127mm 89mm 63mm από ύφασμα και 89mm από ξύλο (laminate) και PVC σε πολλές νέες ποιότητες και χρώματα.

Έχουν οδηγούς αυτομάτου ρυθμίσεως με εύκολη επί τόπου αλλαγή ανταλλακτικών σε περίπτωση βλάβης.

Απαντάμε στα πιο συχνά ερωτήματα των πελατών μας!

Αν θέλω να επιλέξω διαχρονικές περσίδες, ποιες προτείνετε;

Οι κατακόρυφες περσίδες ξύλου αναμφισβήτητα είναι μία διαχρονική επιλογή που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σε κάθε χώρο σπιτιού και επαγγελματικό. Προσδίδουν κομψότητα, minimal ύφος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τέλειο background σε οποιαδήποτε ύφος διακόσμησης επιλέξετε.

Η εταιρεία Cornaros μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων για να μπορέσετε να διαλέξετε ανάλογα με το budget σας. Όλες οι περσίδες εσωτερικών χώρων κατασκευάζονται στα μέτρα σας, ύστερα από εξειδικευμένη επιμέτρηση του χώρου σας.

Ποιες περσίδες παραθύρων να τοποθετήσω στο γραφείο;

 Το μοναδικό σύστημα σκίασης που κάνει έναν χώρο να είναι επαγγελματικός και να αποπνέει σοβαρότητα είναι οι περσίδες αλουμινίου. Βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις, μπορούν να ολοκληρώσουν το στυλ του επαγγελματικού σας χώρου και παράλληλα αποτελούν από μόνες τους μία διακοσμητική παρέμβαση σε έναν business χώρο.

Ποια είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των περσίδων;

Σαν εναλλακτικά συστήματα σκίασης εσωτερικών χώρων, αποκλείουν κατά 80% την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ συγκριτικά με τις κουρτίνες μπορούν να προσφέρουν συσκότιση.

Επίσης αποτελούν μία τέλεια λύση για την ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων. Μπορούν να κλείνουν και να περιστρέφονται όσο επιθυμείτε και οι πιο εξελιγμένες περσίδες μπορούν να κινούνται ακόμα και ηλεκτροκίνητα!

Μετά την εγκατάσταση των περσίδων, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες service;

Έχουμε φροντίσει ώστε όλα μας τα προϊόντα να είναι πολύ ποιοτικά, γι’ αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να επιδιορθώσουμε κάποιο σύστημα σκίασης εσωτερικών χώρων, όπως οι περσίδες. Αν παρόλα αυτά προκύψει κάτι, το ειδικό τμήμα service θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.