Οριζόντιες Περσίδες Ξύλου & Αλουμινίου

Οι οριζόντιες περσίδες διακρίνονται για την κομψότητα, την καλαισθησία αλλά και ιδιότητά τους να εναρμονίζονται απόλυτα με οποιοδήποτε διακοσμητικό ύφος.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε είτε χειροκίνητη είτε ηλεκτροκίνητη λειτουργία, η οποία προσφέρει αναμφισβήτητα ευκολία στο χειρισμό και αποφυγή φθοράς και βλαβών καθώς και πλήθος αυτοματισμών.

Η δυνατότητα περιστροφής των φύλλων κατά 180 μοίρες, επιτρέπει το παιχνίδι με το φως στο χώρο αλλά και την απόλυτα ελεγχόμενη σκίαση και ορατότητα.

Απαντάμε στα πιο συχνά ερωτήματα των πελατών μας!

Αν θέλω να επιλέξω διαχρονικές περσίδες, ποιες προτείνετε;

Οι περσίδες ξύλου αναμφισβήτητα είναι μία διαχρονική επιλογή που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά σε κάθε χώρο σπιτιού και επαγγελματικό. Προσδίδουν κομψότητα, minimal ύφος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν τέλειο background σε οποιαδήποτε ύφος διακόσμησης επιλέξετε.

Η εταιρεία Cornaros μπορεί να σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων για να μπορέσετε να διαλέξετε ανάλογα με το budget σας. Όλες οι περσίδες εσωτερικών χώρων κατασκευάζονται στα μέτρα σας, ύστερα από εξειδικευμένη επιμέτρηση του χώρου σας.

Ποιες περσίδες παραθύρων να τοποθετήσω στο γραφείο;

 Το μοναδικό σύστημα σκίασης που κάνει έναν χώρο να είναι επαγγελματικός και να αποπνέει σοβαρότητα είναι οι περσίδες αλουμινίου. Βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις, μπορούν να ολοκληρώσουν το στυλ του επαγγελματικού σας χώρου και παράλληλα αποτελούν από μόνες τους μία διακοσμητική παρέμβαση σε έναν business χώρο.

Ποια είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των περσίδων;

Σαν εναλλακτικά συστήματα σκίασης εσωτερικών χώρων, αποκλείουν κατά 80% την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ συγκριτικά με τις κουρτίνες μπορούν να προσφέρουν συσκότιση.

Επίσης αποτελούν μία τέλεια λύση για την ενίσχυση της ενεργειακή απόδοσης των κτηρίων. Μπορούν να κλείνουν και να περιστρέφονται όσο επιθυμείτε και οι πιο εξελιγμένες περσίδες μπορούν να κινούνται ακόμα και ηλεκτροκίνητα!

Μετά την εγκατάσταση των περσίδων, η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες service;

Έχουμε φροντίσει ώστε όλα μας τα προϊόντα να είναι πολύ ποιοτικά, γι’ αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να επιδιορθώσουμε κάποιο σύστημα σκίασης εσωτερικών χώρων, όπως οι περσίδες. Αν παρόλα αυτά προκύψει κάτι, το ειδικό τμήμα service θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.