Πέργκολες – Περγκοσυστήματα – Τεντοπέργκολες

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη σας για την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων που να ενδείκνυνται για την ξεκούρασή σας, και την ικανοποιητική διακόσμηση του κήπου σας, η εταιρεία μας κατασκευάζει πέργκολες για είκοσι συναπτά έτη και σας παρέχει κατασκευές που να χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική τους, αλλά και για την αντοχή τους στον χρόνο και τις φθορές που προκαλούνται από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι πέργκολες, κατασκευάζονται και λαμβάνουν το ακριβές επιθυμητό μέγεθος, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου που διαθέτετε. Οι διαστάσεις τους, ορίζονται ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να αποδώσετε και ερχόμαστε πάντα σε συνεννόηση μαζί σας για να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας.

Φροντίζουμε οι πέργκολες που κατασκευάζουμε, να έχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας, ενώ η εργασία κατασκευής και τοποθέτησης από το καταρτισμένο συνεργείο μας, προσφέρει δημιουργίες που όμοιές της δεν βρίσκονται. Στις κατασκευές χρησιμοποιούνται ανθεκτικά τεντόπανα που προσφέρουν αποτελεσματική σκίαση αλλά και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Τις υπηρεσίες μας, απολαμβάνουν εκτός από ιδιώτες, επιχειρήσεις που σε μας βρίσκουν την λύση για την εκμετάλλευση και τον εμπλουτισμό του εξωτερικού χώρου του καταστήματός τους, αλλά και την αύξηση της πελατείας τους. Η προτίμηση που μας δείχνετε με την διατήρηση σταθερής συνεργασίας, αποτελεί για μας επιβράβευση, η οποία μας ωθεί να προσπαθούμε περισσότερο να εξελισσόμαστε και να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.