Συστήματα Εσωτερικής Σκίασης: Στόρια – Περσίδες – Roller

Η σκίαση που επιθυμούμε να παρέχουμε μέσα από την παροχή αντίστοιχων προϊόντων και υπηρεσιών, δεν περιορίζεται μόνο στην τοποθέτηση τεντών και κατασκευή τεντοπάνων. Εφοδιάζουμε τον χώρο σας με μηχανισμούς σκίασης για την κάλυψη παραθύρων και πορτών προμηθεύοντάς με στόρια για την εσωτερική κάλυψη του χώρου σας.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την σκίαση του χώρου σας, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις δικές σας, αλλά και του χώρου σας. Για να αποδώσετε καλαισθησία, μπορείτε να τοποθετήσετε στόρια οριζόντιας σκίασης, τα οποία χαρακτηρίζονται για την διακριτικότητά τους, ή και στόρια οριζόντιας σκίασης, που αποτελούν την κλασική μορφή κάλυψης εσωτερικού χώρου.

Τα στόρια, αποτελούνται είτε από υφάσματα, είτε από ανθεκτικά σκληρά υλικά για να μην τα επηρεάζει η φθορά που επιφέρει ο χρόνος, ενώ παράλληλα αποτελούν οικονομικό τρόπο σκίασης. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ απλή και εύκολη χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Εάν όμως δυσκολεύεστε με την εγκατάστασή τους και επιθυμείτε την βοήθεια ενός ειδικού, εμείς θα σπεύσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Όταν αυτό είναι απαραίτητο, στέλνουμε για την εξυπηρέτησή σας, το καταρτισμένο προσωπικό μας, το οποίο θα ολοκληρώσει την εργασία της τοποθέτησης άμεσα, χρησιμοποιώντας ως βασικά εργαλεία, την εμπειρία και την χρήση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας.

Τα στόρια διαθέτουν χειροκίνητη λειτουργία, και η ακριβής κλίση τους για την αποφυγή των ακτίνων του ηλίου ελέγχετε από εσάς. Για να αυξήσουμε το εύρος των επιλογών σας, παρέχουμε πλούσιο δειγματολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα χρώματα και τα σχέδια που υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση.